close
چت روم

میگو پفکی


A4i.ir



همین حالا مشترک اخبار داغ وب سایت باشید
علیرضا حسن نیا - چهارشنبه 03 آبان 1391| 16:35

مواد لازم برای سه نفر :
میگو =۱ کیلو
آبلیمو =یک قاشق سوپخوری
ماست= دو قاشق سوپخوری
پیاز =یک عدد ( درشت )
آرد= ۲/۳ لیوان
تخم مرغ= یک عدد
زعفران= نصف قاشق چایخوری
نمک= به مقدار لازم
بیکینگ پودر =یک قاشق چایخوری
فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی :
ابتدا میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلن آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده این می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد

به این مطلب امتیاز دهید :

0
0

کلید واژه: آموزش آشپزی, دستور پخت میگو پفکی,


ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
X


تبادل لینک - افزایش آمار

ورود اعضا

نام کاربری :
رمز عبور :
فراموشي رمز عبور


نظرسنجي

کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






---------------------------------------------------------

آمار سايت

  • بازديد امروز : 3,585
  • بارديد ديروز : 146
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز : 0
  • بازديد کلي : 2,361,140
  • تعداد اعضا : 2634
  • افراد آنلاين : 6
  • اعضاي آنلاين : 0