close
چت روم

نودل با سبزیجات و گوشت


A4i.ir



همین حالا مشترک اخبار داغ وب سایت باشید
علیرضا حسن نیا - جمعه 14 مهر 1391| 10:15

مواد لازم برای ۴ نفر:
نودل : ۲۰۰ گرم
گوشت : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
اسفناج : ۱۰۰ گرم
پیاز : نصف
هویج : نصف
فلفل سبز : یک عدد
سیر : یک عدد
کنجد بوداده : یک قاشق چایخوری
روغن کنجد ، نمک ، شکر و فلفل : به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
نودلها را با آب پخته و بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید .
گوشتها رابرش نازک داده و آن را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ، یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید .
قارچها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید .
اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید .
آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید .
پیاز ، فلفل سبز و هویج را برشهای ۵ سانتی بزنید .
بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید .
قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .
نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید .
حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.

به این مطلب امتیاز دهید :

0
0

کلید واژه: آموزش پخت نودل با سبزیجات و گوشت, دستور پخت نودل با سبزیجات و گوشت, روش پخت نودل با سبزیجات و گوشت,


ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
X


تبادل لینک - افزایش آمار

ورود اعضا

نام کاربری :
رمز عبور :
فراموشي رمز عبور


نظرسنجي

کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






---------------------------------------------------------

آمار سايت

  • بازديد امروز : 3,261
  • بارديد ديروز : 146
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز : 0
  • بازديد کلي : 2,360,816
  • تعداد اعضا : 2634
  • افراد آنلاين : 1
  • اعضاي آنلاين : 0