close
چت روم

دمپخت گوجه


A4i.ir



همین حالا مشترک اخبار داغ وب سایت باشید
علیرضا حسن نیا - جمعه 03 شهريور 1391| 10:46

موادلازم:
برنج ایرانی: 2 پیمانه
گوجه متوسط نگینی خرد شده: 3عدد
مرغ: 250 گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن:3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
آب : یک کاسه
ابتدا مرغ را خرد کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم (بهتر است شعله گاز زیاد باشد) سپس مرغ ها برداشته و شعله گاز را کم نموده و در روغن باقی مانده پیاز را که از قبل نگینی خرد کرده ایم سرخ می کنیم . نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه و کمی تفت می دهیم بعد گوجه ها را به آنها اضافه میکنیم صبر میکنیم کمی بجوشد وقتی گوجه ها نرم شدند رب را اضافه نموده و هم میزنیم سپس مرغ های سرخ شده را اضافه کرده و آب را میریزیم و در قابلمه را گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا با شعله زیاد به جوش آید سپس برنج را که از فبل خیس کرده ایم را به آن اضافه نموده و میگذاریم که آب برنج کم شده و برنج آماده دم کردن شود بعد دم کنی و سر طرف را روی ظرف گذاشته و میگذاریم با شعله ملایم 3 ربع دم بکشد.

به این مطلب امتیاز دهید :

0
0

کلید واژه: دمپخت گوجه,


ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
X


تبادل لینک - افزایش آمار

ورود اعضا

نام کاربری :
رمز عبور :
فراموشي رمز عبور


نظرسنجي

کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






---------------------------------------------------------

آمار سايت

  • بازديد امروز : 3,428
  • بارديد ديروز : 146
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز : 0
  • بازديد کلي : 2,360,983
  • تعداد اعضا : 2634
  • افراد آنلاين : 6
  • اعضاي آنلاين : 0